Grapoila cosmetics

A Corn Oil Press Kft. sikeresen pályázott a Pénzügyminisztérium Regionális Fejlesztési Operatív Programok Irányító Hatósága által meghirdetett VEKOP--1.3.1-16 Mikro-, Kis- és Középvállalkozások piaci megjelenésének támogatása című felhíváson a „Kozmetikumok nemzetközi piacra vitele” című pályázattal.

A 2009-ben alapított cégünk, a Corn Oil Press Kft. fő tevékenysége a hidegen sajtolt olajgyártás. Üzemükben a növényi olajat sajátos préstechnológiával, hidegen sajtolással nyerjük ki az olajos magvakból. Az olajok adalékanyagok és tartósítószerek nélkül, tiszta és környezetbarát technológiával, hidegsajtolással készülnek. A hidegsajtolás során csak mechanikus eljárást használunk az olajok kinyerésére, így a mag értékes beltartalma nem károsul, nem bomlanak le a telítettlen zsírsavak és vitaminok, hanem az egészséget erősítik, vagy a bőrt táplálják.

Cégünk a környezetvédelmet kiemelt fontossággal kezeli, ezért „zero waste” technológiával dolgozunk, ami annyit jelent, hogy nem keletkezik semmilyen hulladék a termékek előállítása során, minden egyes alapanyagot és gyártási mellékterméket hasznosítunk.

A növényi olajok gyártása során kétféle melléktermék keletkezik: pellet és iszap. Az olajiszap a sajtolás során az olajban leülepedő növényi mikroszemcsés állomány, mely kozmetikumként kerül felhasználásra. A különböző magolaj-iszapok az adott olajnál is magasabb koncentrációban tartalmazzák a E-vitamint, míg a mikroszemcsés bőrradírozó hatása teszi igazán tökéletes, teljesen natúr kozmetikummá a magolaj-iszapokat. Ilyen és ehhez hasonló termékek nincsenek a piacon, így ez az egyszerű ötlet hatalmas áttörés lehet a természetes kozmetikumok piacán (mind alapanyagként, mint végtermékként).

A projekt alkalmával tervezett exporttevékenységet támogató feladatok valósultak meg. Termékeinket a nemzetközi piacokon nagy sikert arattak.

Részt vettünk több nemzetközi vásáron:

és egy nemzetközi árubemutatón: Treff Cluj, Kolozsvár – 2019. március 4-5.

A megvalósítás során a következő marketingeszközöket segítették a megjelenést:

Továbbá a projekt megvalósulását számos tanulmány, kutatás segítette:

Célunk, hogy termékeink hazai piaci pozícióját megőrizzük és a nemzetközi piacokat is sikeresen elérjük, ezért nagy hangsúlyt fektetünk a kiváló minőség folyamatos biztosítására.

Elérhetőségek

Corn Oil Press Kft.

Cím:

4150 Püskpökladány, Árpád utca 64

Tel.:

+36 30 421-3061

Email:

cornoilpress@gmail.com

Web: